Іжевська ОрисяIzhevska OrysiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-142025-02-142024Технологія продукції ресторанного господарства : конспект лекцій з навчальної дисципліни, рівень вищої освіти – бакалавр, галузь знань : 24 Cфера обслуговування, cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. Іжевська О. П. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 179 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38357otherтехнологія продукції ресторанного господарстваконспекти лекційбакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуТехнологія продукції ресторанного господарства : конспект лекцій з навчальної дисципліни, рівень вищої освіти – бакалавр, галузь знань : 24 Cфера обслуговування, cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справаOther