Paska, MariaMasliichuk, O.Паска, Марія2019-09-242019-09-242017Paska М. Microstructural studies of improved meat chopped semi-finished products / Paska М., Masliichuk O. // Chemical Engineering: Food Production Technology. - 2017. - № 3/3(35). - P. 33-44.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22280Розроблена антиоксидантна композиція на основі іонолу, диметилсульфоксиду та лецитину, застосування якої сприятиме подовженню терміну зберігання плодів з мінімальним рівнем щодобових втрат. Проведеною оптимізацією встановлено, що при зберіганні плодів яблуні та груші концентрація дистинолу повинна бути на рівні 0,041…0,042 %, концентрація лецитину – 2,9 %, при зберіганні плодів сливи відповідно: дистинолу – 0,022 %, лецитину – 3,4 %.enобробка плодів антиоксидантною композицієюподовження терміну зберіганнящодобові втрати при зберіганні.Microstructural studies of improved meat chopped semi-finished productsArticle