Корнієнко, Дар’яСамілик, МаринаKorniienko, DariaSamilyk, Maryna2023-06-232023-06-232023-05-18Корнієнко Д. Збагачений цукор для кав’ярень, як корисна альтернатива солодощам / Дар’я Корнієнко, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 289–292.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34130Метою дослідження є визначити органолептичні та фізико-хімічні показники збагаченого цукру, проаналізувати доцільність реалізації збаченого цукру.The purpose of the research is to determine the organoleptic and physico-chemical indicators of enriched sugar, to analyze the feasibility of selling the enriched sugar.ukкавазбагачений цукорорганолептичні показникидикорослі ягодиcoffeeorganoleptic indicatorsenriched sugarwild berriesЗбагачений цукор для кав’ярень, як корисна альтернатива солодощамEnriched sugar for coffee shops as a healthy alternative to sweetsArticle