Федорів, В. М.Кобаса, І. М.Дійчук, В. В.Fedoriv, I. M.Kobasa, І. М.Diychuk, V. V.2022-07-142022-07-142020-12-10Технологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, В. В. Дійчук. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020. – 182 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32674Оволодіння знаннями, вміннями та навичками під час технологічної експертизи визначальне для встановлення відповідності наявних технологій, системи безпечності харчової продукції для фахівця в сучасному конкурентному середовищі. Acquisition of knowledge, abilities and skills during technological examination is decisive for establishing the conformity of existing technologies, food safety system for a specialist in a modern competitive environment.ukхарчова продукціяекспертизавизначення якостіfood productsexpertisedefinition of qualityТехнологічна експертиза харчової продукціїTechnological examination of food productsBook