Графська, О. І.Hrafska, O. I.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-02-112021-02-112021-02-11Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр / уклад. Графська О. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 20 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28342Мета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві. Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та повинні створити необхідні умови для розширення, прискорення і підвищення ефективності формування і реалізації різних інновацій (продуктових, технологічних, соціальних тощо), спрямованих на розробку і впровадження конкурентоспроможного продукту на рівні міжнародних стандартів.ukінновації в готельному господарствіробоча програмаcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”магістргалузь знань : 24 «Сфера обслуговування»кафедра готельно-ресторанного бізнесуІнновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістрOther