Паска, МаріяІжевська, ОрисяPaska, PaskaIzhevska, OrysiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2019-10-072019-10-072019-10-07Організація ресторанного господарства : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів 2 курсу рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З., Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 5 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22378ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація ресторанного господарстваГотельно-ресторанна справатеми практичних занять2 курсОрганізація ресторанного господарства : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів 2 курсу рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Other