Паска МаріяPaska MariiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-142025-02-142024Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів. Ч. 1, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Паска М. З. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 89 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38345otherорганізація ресторанного господарствапрактичні заняттябакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація ресторанного господарства : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів. Ч. 1, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other