Гузар, У. Є.Huzar, U. Ye.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-10-192020-10-192020-10-19Гузар У. Є. Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни "Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу" рівень освіти - бакалавр, галузь знань: 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа" / Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 98 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26898ukготельно-ресторанний бізнесдіяльність підприємствконспекти лекційкафедра готельно-ресторанного бізнесуАналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни "Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу" рівень освіти - бакалавр, галузь знань: 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа"Other