Маслійчук, О. Б.Masliichuk, O. B.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-182021-01-182021-01-18Оздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 14 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27883Метою викладання навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» є формування у майбутніх фахівців сфери обслуговування компетенцій у наданні якісних послуг оздоровчого харчування у закладах ресторанного господарства санаторно-курортних та туристичних комплексів.ukоздоровче харчуванняробоча програмаспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”кафедра готельно-ресторанного бізнесуОздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Other