Дишкантюк ОксанаМарковська АнастасіяDyshkantiuk OksanaMarkovska Anastasiia2025-01-212025-01-212024-10-24Дишкантюк О. Персоналізація сервісу як конкурентна перевага у готельно-ресторанному бізнесі / Оксана Дишкантюк, Анастасія Марковська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 25–29.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37767otherперсоналізація сервісуадаптивністьспоживча поведінкааналітика данихготельно-ресторанний бізнесservice personalizationadaptabilityconsumer behaviordata analyticshotel and restaurant businessПерсоналізація сервісу як конкурентна перевага у готельно-ресторанному бізнесіPersonalization of service as a competitive advantage in the hotel and restaurant business