Паска, МаріяГузар, УлянаТесля, ОльгаPaska, MariiaHuzar, UlianaTeslia, OlhaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2024-03-192024-03-192024Програма навчально-організаційної практики підготовки бакалаврів, галузь знань : 24 Cфера обслуговування, cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Паска Марія, Гузар Уляна, Тесля Ольга. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 24 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35615Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу готельно-ресторанного господарства. The main goal of practical training of students is to systematize, deepen and consolidate theoretical knowledge of students in special disciplines, master practical skills and abilities related to the performance of professional duties of the management staff of the hotel and restaurant industry.ukнавчально-організаційна практикапрограмабакалавргалузь знань : 24 Cфера обслуговування,cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справакафедра готельно-ресторанного бізнесуПрограма навчально-організаційної практики підготовки бакалаврів, галузь знань : 24 Cфера обслуговування, cпеціальність : 241 Готельно-ресторанна справаThe program of educational and organizational practice of training bachelors, field of knowledge: 24 Service sphere, specialty: 241 Hotel and restaurant businessOther