Голембовська НаталіяHolembovska Nataliia2025-07-162025-07-162025Голембовська Н. Інноваційні технології переробки рибної сировини для потреб HoReCa : перспективи застосування сушених рибних снеків / Наталія Голембовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 296–298.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39378otherінноваційні технологіїпереробкарибна сировинасушені рибні стекиinnovative technologiesprocessingfish raw materialsdried fish stacksІнноваційні технології переробки рибної сировини для потреб HoReCa : перспективи застосування сушених рибних снеківInnovative technologies for processing fish raw materials for HoReCa needs: prospects for the use of dried fish snacksOther