Набока, МаріяСорокіна, АльонаNaboka, MariiaSorokina, Alona2023-06-262023-06-262023-05-18Набока М. Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби / Марія Набока, Альона Сорокіна // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 170–172.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34170ukтехнологія приготуваннянапівфабрикатистрави з рибиcooking technologysemi-finished productsfish dishesТехнологія приготування напівфабрикатів та страв з рибиTechnology of preparation of semi-finished products and fish dishesArticle