Гузар, У. Є.Паска, М. З.Маслійчук, О. Б.Huzar, U. Ye.Paska, M. Z.Masliichuk, O. B.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-03-012021-03-012021-03-01Програма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є., Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 25 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28917Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.ukвиробнича практикапрограми практикспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"галузь знань - 24 "Сфера обслуговування"бакалавркафедра готельно-ресторанного бізнесуПрограма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаOther