Коркуна, ОриславаKorkuna, OryslavaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-03-162020-03-162020-03-16Товарознавство : методичні вказівки для проведення семінарських занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» / розроб. Коркуна О. - Львів, 2020. - 10 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25011ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуТоварознавствоспеціальність "Готельно-ресторанна справа"теми семінарських занятьТоварознавство : методичні вказівки для проведення семінарських занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Other