Паска МаріяPaska Mariia2025-07-222025-07-222025Паска М. Інноваційні підходи до розвитку сфери гостинності в контексті створення збалансованої моделі здорового харчування / Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (24–25 квіт. 2025 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 256–258.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39488otherсфера гостинностіінноваційні підходи розвитку модель здорового харчуванняhospitality sectorinnovative approaches to development model of healthy eatingІнноваційні підходи до розвитку сфери гостинності в контексті створення збалансованої моделі здорового харчуванняInnovative approaches to the development of the hospitality industry in the context of creating a balanced model of healthy eatingOther