Кравців, Р. Й.Паска, М. З.Ощипок, І. М.Kravtsiv, R. Y.Paska, M. Z.Oshchypok, I. M.2020-11-022020-11-022020-11-02Кравців Р. Й. Технологія жирів і жирозамінників : метод. вказівки для самостійної роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" / Кравців Р. Й., Паска М. З., ОРщипок І. М. - Львів, 2006. - 72 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27179ukтехнологія жирівтехнологія жирозамінниківхімічний склад жирівхарчова цінність жиріврослинна оліямаргаринмайонезТехнологія жирів і жирозамінників : метод. вказівки для самостійної роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"Other