Тесля, ОльгаПаска, МаріяTeslia, OlhaPaska, MariiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2024-02-132024-02-132023Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки доктора філософії третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Тесля О. Д., Паска М. З. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 14 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35376Метою навчальної дисципліни «Інструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства» є формування у студентів теоретичних, методологічних та організаційно-практичних знань з технологій управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарства, навчити студентів реалізувати спеціальний економічний інструментарій менеджменту. The goal of the educational discipline "Instruments and technologies of management of the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry" is the formation of theoretical, methodological and organizational and practical knowledge of the management technologies of the organizational and economic development of the hotel and restaurant industry in students, to teach students to implement special economic management tools.ukІнструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарстваробоча програмадоктор філософіїгалузь знань 24 «Сфера обслуговування»cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуаспіранти 2 курсToolkit and technologies for managing the organizational and economic development of the hotel and restaurant industryworking programdoctor of philosophybranch of knowledge 24 "Sphere of service"specialty 241 "Hotel and restaurant business"graduate students, 2nd yeardepartment of hotel and restaurant businessІнструментарій та технології управління організаційно-економічним розвитком готельно-ресторанного господарстваToolkit and technologies for managing the organizational and economic development of the hotel and restaurant industryOther