Гуралевич, ВіталійПаска, МаріяHuralevych, VitaliiPaska, Mariia2024-10-072024-10-072024Гуралевич В. М'ясо дичини для закладів ресторанного господарства / Віталій Гуралевич, Марія Паска // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution: 90 International scientific conference of young scientist and students (April, 11–12 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 1. – Р. 297.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36519Мета. розробити технологію приготування та встановити органолептичні властивості страв із м’яса оленини для закладів ресторанного господарства. Objective. to develop a cooking technology and establish the organoleptic properties of venison meat dishes for restaurant establishments.ukм’ясо оленинизаклади ресторанного господарстваvenison meatrestaurant establishmentsМ'ясо дичини для закладів ресторанного господарстваGame meat for the restaurant industryArticle