Самчук АннаПетришин НаталіяSamchuk AnnaPetryshyn Nataliia2025-07-152025-07-152025Самчук А. Основи наукових досліджень інноваційних технологій страв і кулінарних виробів із овочів / Анна Самчук, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 377–379.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39357Метою даної роботи є аналіз та практичне впровадження заходів, спрямованих на розширення асортименту, удосконалення технологічних процесів і дослідження якості страв і кулінарних виробів із овочів. The aim of this paper is to analyse and implement measures aimed at expanding the range of products, improving technological processes and studying the quality of vegetable dishes and culinary products.otherовочістравахарчуваннятехнологічний процесприготуванняvegetablesdishnutritiontechnological processcookingОснови наукових досліджень інноваційних технологій страв і кулінарних виробів із овочівBasics of scientific research of innovative technologies of dishes and culinary products from vegetablesOther