Данилевич, ІннаПасічний, ВасильDanylevych, InnaPasichnyi, Vasyl2023-06-232023-06-232023-05-18Данилевич І. Застосування технології Sous Vide на функціонально-технологічні характеристики продуктів з м’яса птиці / Інна Данилевич, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 272–274.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34137Мета роботи. Використання технології Sous Vide для максимального забезпечення збереження смако-ароматичних сполук, властивих природному флейвору м’ясної сировини в процесі ферментації. The goal of the work. The use of Sous Vide technology to maximize the preservation of flavor and aroma compounds characteristic of the natural flavor of meat raw materials during the fermentation process.ukтехнологія Sous Videфункціонально-технологічні властивостівакуумтермін зберіганняSous Vide technologyfunctional and technological propertiesvacuumshelf lifeЗастосування технології Sous Vide на функціонально-технологічні характеристики продуктів з м’яса птиціApplication of Sous Vide technology to the functional and technological characteristics of poultry meat productsArticle