Демидова, ЄвгеніяСамілик, МаринаDemydova, YevheniiaSamilyk, Maryna2023-06-232023-06-232023-05-18Демидова Є. Вплив порошків із ягід бузини на органолептичні властивості макароних виробів / Євгенія Демидова, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 275–277.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34136Метою роботи є дослідження органолептичних показників якості крафтових макаронних виробів із додаванням порошків дикорослих ягід Sambucus nigra. Метою роботи є дослідження органолептичних показників якості крафтових макаронних виробів із додаванням порошків дикорослих ягід Sambucus nigra.ukмакаронні виробикрафтове виробництвоорганолептична оцінкаSambucus nigraпохідні переробки ягідpastacraft productionorganoleptic assessmentSambucus nigraderivatives of berry processingВплив порошків із ягід бузини на органолептичні властивості макароних виробівThe effect of elderberry powders on the organoleptic properties of pastaArticle