Боратинський, ОлегBoratynskyi, OlehКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-04-102020-04-102020-04-10Основи дизайну та інженерної графіки : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Боратинський О. В. - Львів, 2020. - 4 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25302Метою вивчення навчальної дисципліни “Основи дизайну та інженерної графіки” є набуття студентами знань, умінь і навичок, необхідних для реалізації технічних думок за допомогою креслення; розуміння принципу дії конструкції за її кресленням; уміння аналізувати й застосовувати сучасні концепції дизайну, поняття і методи; формування національно-свідомого фахівця з достатнім культурним рівнем, який відповідає вимогам міжнародних стандартів.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуОснови дизайну та інженерної графікиспеціальність "Готельно-ресторанна справа"силабусОснови дизайну та інженерної графіки : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"Other