Найда ОстапПаска МаріяТесля ОльгаNaida OstapPaska MariiaTeslia Olha2025-07-152025-07-152025Найда О. Розробка рецептур соусів з високою біологічною цінністю та новими споживчими властивостями / Остап Найда, Марія Паска, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 344–346.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39366Мета досліджень – підбір та розробка рецептури, для розширення існуючих асортиментів соусів. The aim of the research is to select and develop a recipe to expand the existing range of sauces.otherсоусиресторантехнологіяжуравлинапилокsaucesrestauranttechnologycranberriespollenРозробка рецептур соусів з високою біологічною цінністю та новими споживчими властивостямиDevelopment of sauce formulations with high biological value and new consumer propertiesOther