Павленчик НаталіяРадзімовська ОльгаPavlenchyk NataliiaRadzimovska OlhaКафедра економіки та менеджменту2025-02-262025-02-262024Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : залікові вимоги, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» / уклад. Павленчик Н. Ф., Радзімовська О. В. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 3 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38493otherділовий етикет та корпоративна культуразалікові вимогибакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра економіки та менеджментуКурс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : залікові вимоги, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр»Other