Паска МаріяХромова Мар'янаPaska MariiaKhromova Mariana2025-06-172025-06-172025Паска М. З. Товарознавча оцінка якості мітболів покращених антиоксидантними сполуками / М. З. Паска, М. В. Хромова // Інновації та технології в сфері послуг і харчування. – 2025. – № 2 (16). – С. 117–121. DOI: https://doi.org/10.32782/2708-4949.2(16).2025.18 / М. З. Паска, М. В. Хромова // Інновації та технології в сфері послуг і харчування. – 2025. – № 2 (16). – С. 117–121. DOI: https://doi.org/10.32782/2708-4949.2(16).2025.18https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39261Метою даної статті є дослідження сучасних напрямків удосконалення технологій м’ясних напівфабрикатів, їх вплив на товарознавчі та органолептичні властивості, функціональної добавки − розмарин. The purpose of this article is to study the current trends in improving the technology of semi-finished meat products, their impact on commodity and organoleptic properties, and the functional additive rosemary.otherмітболирозмаринякістьтоварознавча оцінкаантиоксидантиmeatballsrosemaryqualitycommodity evaluationantioxidantsТоварознавча оцінка якості мітболів покращених антиоксидантними сполукамиCommodity assessment of the quality of softballs improved with antioxidant compoundsOther