Сенчишин, ЮліанаМаслійчук, ОльгаSenchyshyn, YulianaMasliichuk, Olha2021-09-172021-09-172021-09-17Сенчишин Ю. Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарствва / Юліана Сенчишин, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 80-83.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30559Метою дослідження став аналіз аналітичних досліджень і розши рення асортименту напівфабрикатів для закладів ресторанного госпо дарства із індичого м’яса.ukнапівфабрикатиіндиче м’ясоресторанне господарствоПерспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарствваArticle