Левків, Соломія-МаріяПаска, МаріяLevkiv, Solomiia-MariiaPaska, Mariia2023-11-242023-11-242023-09-28Левків С.- М. Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарства / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я : зб. тез доп. ІІ Міжнар. студ. наук. конф. (28-29 вересня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 138–139.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35036ukрозвиток сучасних кулінарних трендівзаклади ресторанного господарстваdevelopment of modern culinary trendsrestaurantsТенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарстваTrends and prospects for the development of modern culinary trends for restaurantsArticle