Павленчик, НаталіяPavlenchyk, NataliiaКафедра економіки та менеджменту2019-04-232019-04-232019-04-23Економіка та фінанси підприємств : тематичний план семінарських занять спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти „Бакалавр" / уклад. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2018. - 31 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/20718Методичні рекомендації включають в себе питання на які необхідно звернути особливу увагу під час засвоєння курсу „Економіка та фінанси підприємств". Вони сприятимуть студентам навчитись практично вирішувати найбільш важливі завдання пов’язані із підвищенням ефективності діяльності підприємств. Дані методичні рекомендації розроблені для студентів очної форми навчання, метою яких є надати допомогу в індивідуальному опрацюванні та вивченні студентами дисципліни „Економіка та фінанси підприємств", а також закріпити та поглибити знання, одержані під час освоєння теоретичного курсу і самостійної роботи з економічною літературою.ukкафедра економіки та менеджментуЕкономіка та фінанси підприємств"Готельно-ресторанна справа"теми семінарських занятьрозподіл балівшкала оцінюванняструктура навчальної дисциплінипрограма курсупитання для контролюрекомендована літератураЕкономіка та фінанси підприємств : тематичний план семінарських занять спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти „Бакалавр"Other