Хромова М.Марія ПаскаKhromova M.Mariia Paska2025-01-142025-01-142024Хромова М. В. Технологічні властивості тваринногого жиру збагаченого есенціальними мікроелементами / М. В. Хромова, М. З. Паска // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : тези матеріалів ХIІІ Міжнар. наук.-техн. конф. (21 лист.). – Київ : НУХТ, 2024. – С. 200–201.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37542Метою роботи було вивчення смакових якостей та технологічних властивостей тваринного жиру. Завданням роботи було: визначення фізико-хімічного складу підшкірного сала молодняку свиней великої білої породи при згодовуванні різних сполук та доз заліза. The aim of the study was to investigate the taste and technological properties of animal fat. The task of the study was to determine the physicochemical composition of subcutaneous fat of young large white pigs when fed with different compounds and doses of iron.otherсмакові якостітехнологічні властивостітваринний жирtastetechnological propertiesanimal fat.Технологічні властивості тваринногого жиру збагаченого есенціальними мікроелементамиTechnological properties of animal fat enriched with essential microelements