Мальська МартаХудо ВолодимирМанько АндрійMalska MartaKhudo VolodymyrManko Andrii2025-01-162025-01-162024-10-24Мальська М. Впровадження системи управління знаннями як інноваційний підхід до процесу розвитку персоналу у закладах готельно-ресторанного бізнесу / Марта Мальська, Володимир Худо, Андрій Манько // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 341–345.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37598otherтенденціїменеджментготельний бізнескризові явищаtrendsmanagementhotel businesscrisis phenomenaВпровадження системи управління знаннями як інноваційний підхід до процесу розвитку персоналу у закладах готельно-ресторанного бізнесуImplementation of a knowledge management system as an innovative approach to the process of staff development in hotel and restaurant business