Коркуна, ОриславаKorkuna, OryslavaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-03-062020-03-062020-03-06Організація готельного господарства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2020. - 22 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24862Метою вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» є формування системи знань та вмінь з організації діяльності підприємств готельного бізнесу, технологічного процесу обслуговування туристів у готелях, організації готельного сервісу. Головна мета вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» полягає не лише в засвоєнні студентами теоретичних основ організації функціонування підприємства готельного бізнесу на ринку, а й сприйнятті ними сфери гостинності як невід'ємної частини сфери туризму України, яка набуває все більшого значення в економічному житті країни. Практичне застосування набутих теоретичних знань допоможе студентам оволодіти навиками роботи в підприємствах готельного бізнесу та відрегулювати їх успішну діяльність на ринку готельних послуг.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація готельного господарстваспеціальність "Готельно-ресторанна справа"опис навчальної дисципліниструктура навчальної дисциплінитеми семінарських занятьсамостійна роботапорядок оцінювання результатів навчаннярекомендована літератураОрганізація готельного господарства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Plan or blueprint