Левків НазарПаска МаріяLevkiv NazarPaska Mariia2025-07-162025-07-162025Левків Н. Оцінка вхідного контролю якості замороженої вишні в закладах ресторанного господарства / Назар Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 323–326.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39371Мета дослідження: Проаналізувати етапи вхідного контролю якості замороженої вишні — від моменту збору сировини до її прийому в закладах ресторанного господарства — з акцентом на ключові показники якості, що впливають на технологічну придатність продукції. Objective of the study: To analyse the stages of incoming quality control of frozen cherries - from the moment of collection of raw materials to their acceptance in restaurant business establishments - with an emphasis on key quality indicators that affect the technological suitability of products.otherзаморожена вишнявхідний контрольресторанне господарствосортицукристістькислотністьтехнологічна придатністьfrozen cherriesincoming inspectionrestaurant industryvarietiessugar contentaciditytechnological suitabilityОцінка вхідного контролю якості замороженої вишні в закладах ресторанного господарстваEvaluation of incoming quality control of frozen cherries in restaurant business establishmentsOther