Сажок, ВладиславРябенька, МаринаSazhok, VladyslavRiabenka, Maryna2023-06-202023-06-202023-05-18Сажок В. Удосконалення цінової політики в закладах ресторанного бізнесу / Владислав Сажок, Марина Рябенька // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 415–417.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34083ukцінацінова політикаціноутворенняресторанний бізнесметод ціноутвореннямодель ціноутворенняpricepricing policypricing methodpricing modelpricingrestaurant businessУдосконалення цінової політики в закладах ресторанного бізнесуImprovement of price policy in restaurant business establishmentsArticle