Гузар, УлянаHuzar, UlianaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-03-192020-03-192020-03-19Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 28 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25073Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системи теоретичних знань із питань організації готельно-ресторанного бізнесу та функціонування підприємств індустрії гостинності й практичних навичок управління у галузі готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкурентного середовища України та інтеграційних процесів.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуМенеджмент готельно-ресторанного бізнесуспеціальність "Готельно-ресторанна справа"опис навчальної дисциплінипрограма навчальної дисципліниструктура навчальної дисциплінитеми семінарських занятьтеми практичних занятьсамостійна роботашкала оцінюваннярекомендована літератураМенеджмент готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Plan or blueprint