Максимець, ОлександраПроцовський, ОлександрЯгельська, СвітланаMaksymets, OleksandraProtsovskyi, OleksandrYahelska, Svitlana2023-06-212023-06-212023-05-18Максимець О. Використання крупи спельти у м’ясо-круп’яних кулінарних виробах / Олександра Максимець, Олександр Процовський, Світлана Ягельська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 303–305.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34120Метою дослідження було: проаналізувати та обгрунтувати доцільність використання крупи спельти, показати переваги її харчової цінності. The purpose of the study was to analyze and justify the feasibility of using spelled groats, to show the advantages of its nutritional value.ukм’ясо-круп’яні фаршіспельтахарчова цінністьminced meat and grainspellednutritional valueВикористання крупи спельти у м’ясо-круп’яних кулінарних виробахThe use of spelled groats in meat and grain culinary productsArticle