Басюк, Т. П.Керанчук, Т. Л.2022-04-272022-04-272018-09-14Басюк Т. П. Економіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посіб. / Басюк Т. П., Керанчук Т. Л. - Київ : НУХТ, 2018. - 360 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32259У навчальному посібнику розглядаються економіко-правові засади функціонування підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу, теоретичні та практичні аспекти економіки готельних та ресторанних закладів. В доступній формі викладено основи формування та управління основними економічними ресурсами в готелях та ресторанних закладах, описані методичні підходи щодо аналізу економічних параметрів їх діяльності, в тому числі, фінансових результатів діяльності. Розглянуто основи стратегічного та поточного планування діяльності підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу.ukекономікаготельно-ресторанний бізнесуправлінняготельні та ресторанні закладиплануваннядіяльність підприємствЕкономіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посіб.Book