Іжевська ОрисяІжевська ОрисяКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-142025-02-142024Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання самостійних робіт для студентів факультету туризму, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання) / уклад. Іжевська О. П. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 57 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38355Мета методичних рекомендацій - допомогти студентам самостійно опрацювати навчальний матеріал, підібрати інформаційно-довідкову літературу, активізувати пізнавальну діяльність, розвивати навички самоосвіти та самоконтролю.otherтехнологія продукції ресторанного господарствасамостійна роботабакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуТехнологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання самостійних робіт для студентів факультету туризму, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання)Other