Сова, А. О.Поліщук, А. М.Sova, A. O.Polishchuk, A. M.2022-02-072022-02-072022-02-07Історія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розрорб. Сова А. О., Поліщук Р. М. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 19 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31958Мета викладання навчальної дисципліни “Історія української культури” – формування системи знань про закономірності національного історикокультурного процесу, основні досягнення української культури, засвоєння загальнолюдських та національних культурних цінностей, збагачення духовного світу, формування моральних і естетичних потреб та здатності зберігати і охороняти культурні здобутки України.ukісторія української культуриробоча програмаспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”бакалаврІсторія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 «Готельно-ресторанна справа»Other