Паска, МаріяПясецька, ЄлизаветаPaska, MariiaPiasetska, Yelyzaveta2024-02-122024-02-122023-06-21Паска М. Концептуальні засади розвитку кавового туризму у Львові / Паска М., Пясецька Є. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 252–254.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35365У Львові надзвичайна кількість кав'ярень – для кожного гостя знайдеться заклад до душі. Магія феномену «львівської кави» саме в людях, які її готують, і зовсім не важливо, чи йдеться про цікаве зерно, чи про унікальну концепцію. Lviv has an extraordinary number of coffee shops - for everyone the guest will find an establishment to his liking. The magic of the Lviv phenomenon coffee" is precisely in the people who prepare it, and it does not matter whether it is about an interesting grain or a unique concept.ukгостинністькаватуризмзаклади ресторанного господарстваhospitalitycoffeetourismrestaurantsКонцептуальні засади розвитку кавового туризму у ЛьвовіConceptual foundations of the development of coffee tourism in LvivArticle