Гузар УлянаHuzar UlianaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-01-232025-01-232024Гузар У. Є. ОК 28 Кваліфікаційна (дипломна) робота : силабус обов’язкової освітньої компоненти на 2024-2025 навчальний рік, спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», ступінь вищої освіти – бакалавр / Гузар У. Є. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 3 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37859Метою кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти першого бакалаврського рівня є відображення знань, вмінь та навичок, здобутих протягом періоду навчання, в межах компетенцій відповідно освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», а також здатність розв’язувати складні спеціалізовані задачі або практичні проблеми у діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, що передбачає застосування теорій та методів готельно-ресторанної справи і характеризується комплексністю та невизначеністю умов.otherОК 28 Кваліфікаційна (дипломна) роботасилабусспеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»галузь знань – 24 «Сфера обслуговування»бакалавркафедра готельно-ресторанного бізнесуОК 28 Кваліфікаційна (дипломна) робота : силабус обов’язкової освітньої компоненти на 2024-2025 навчальний рік, спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», ступінь вищої освіти – бакалаврOther