Гузар, У. Є.Huzar, U. Ye.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-182021-01-182021-01-18Гузар У. Є. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : екзаменаційні вимоги з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа" / Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 5 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27894ukменеджмент готельно-ресторанного бізнесуекзаменаційні вимогиcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”кафедра готельно-ресторанного бізнесуМенеджмент готельно-ресторанного бізнесу : екзаменаційні вимоги з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа"Other