Дигдалович, МаріяПетришин, НаталіяDyhdalovych, MariiaPetryshyn, Nataliia2022-10-112022-10-112022-05-19Дигдалович М. Інноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності / Марія Дигдалович, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 77-79.http://localhost:8080/handle/34606048/32948Основна мета і завдання поставленої теми: розробка нових рецептур салатів підвищеної біологічної цінності з використанням пророщеного зерна пшениці. The main goal and task of the given topic: development of new recipes for salads of increased biological value using germinated wheat grain.ukпророщене зернобіологічна цінністьмакро мікронутрієнтиsprouted grainbiological valuemacro-micronutrientsІнноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінностіArticle