Гузар, УлянаHuzar, UlianaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2019-12-132019-12-132019-12-13Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 8 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23706Основною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанно-готельного господарства.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесунавчальна практика «Вступ до фаху»спеціальність "Готельно-ресторанна справа"інформаційний обсяг навчальної дисципліниіндивідуальне завданнярекомендована літератураНавчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Plan or blueprint