Литвиненко ЮліяБуряк ВалентинаLytvynenko YuliiaBuriak Valentyna2025-01-212025-01-212024-10-24Литвиненко Ю. Розробка системи заходів щодо вдосконалення якості банкетного обслуговування у ресторані / Юлія Литвиненко, Валентина Буряк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 92–96.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37740otherстратегія ресторанурентабельністьбанкетне обслуговуванняпідвищення кваліфікаціїякість послугrestaurant strategyprofitabilitybanquet serviceprofessional developmentquality of servicesРозробка системи заходів щодо вдосконалення якості банкетного обслуговування у рестораніDevelopment of a system of measures to improve the quality of banquet service in a restaurant