Паска, МаріяPaska, MariiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-09-122025-09-122020-01-21Організація ресторанного господарства : екзаменаційні вимоги для студентів 2 курсу факультету туризму та ЗО галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 11 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/40885ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація ресторанного господарстваспеціальність "Готельно-ресторанна справа"2 курсекзаменаційні вимогирекомендована літератураОрганізація ресторанного господарства : екзаменаційні вимоги підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Other