Паска МаріяГузар УлянаТесля ОльгаPaska MariiaHuzar UlianaTeslia OlhaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-01-232025-01-232024ОК 26. Переддипломна практика : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска Марія, Гузар Уляна, Тесля Ольга. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 24 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37850Метою переддипломної практики є поглиблення та закріплення у здобувачів набутих теоретичних знань, надбання практичного досвіду у здійсненні виробничих функцій, вирішенні завдань професійної діяльності, розв’язанні практичних проблем на підприємствах, оволодіння професійним досвідом та готовності їх до самостійної трудової діяльності, а також збирання матеріалів для виконання кваліфікаційної роботи.otherОК 26. Переддипломна практикаробоча програмагалузь знань - 24 «Сфера обслуговування»спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»бакалавркафедра готельно-ресторанного бізнесуОК 26. Переддипломна практика : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other