Galenko, OlegBelinskiy, OleksandrГаленко, ОлегБелінський, Олександр2023-11-162023-11-162023-10-12Galenko О. Meat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCa / Oleg Galenko, Oleksandr Belinskiy // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 166–168.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34885The purpose of research: creation of technology of meat products which are enriched with micronutrients with use of products of processing of poultry. Мета дослідження: створення технології м'ясних продуктів які збагачуються мікроелементами з використанням продуктів переробки домашньої птиці.enmeat productsmicronutrientsHoReCaм'ясна продукціямікроелементиHoReCaMeat products made from poultry meat for special nutrition at HoReCaМ'ясна продукція з м'яса птиці для спеціального харчування в HoReCaArticle