Ткачук, МихайлоСамілик, МаринаTkachuk, MykhailoSamilyk, Maryna2024-07-022024-07-022024-05-30Ткачук М. Технологія цукру збагаченого продуктом переробки абрикосу / Михайло Ткачук, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 234–236.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36199Метою дослідження є аналіз показників якості осмотичних розчинів, отриманих в результаті осмотичного зневоднення плодів абрикоса і розробка раціонального напрямку їх подальшого застосування. The purpose of the study is to analyze the quality indicators of osmotic solutions obtained as a result of osmotic dehydration of apricot fruits and to develop a rational direction for their further use.ukзбагачений цукоросмотичний розчинабрикосові цукатикаротиноїдиenriched sugarcandied apricotsosmotic solutioncarotenoidsТехнологія цукру збагаченого продуктом переробки абрикосуTechnology of sugar enriched with the product of apricot processingArticle