Ангеловська, АллаAnhelovska, Alla2024-07-022024-07-022024-05-30Ангеловська А. Перспективи використання калини у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства / Алла Ангеловська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 222–224.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36208Наукове дослідження калини є важливим кроком у визначенні її потенціалу для використання у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарства. Scientific research of viburnum is an important step in determining its potential for use in the production of sauce products in restaurants.ukкалинасоуссировинапродукціяготельно-ресторанний бізнесviburnumsauceraw materialsproductshotel and restaurant businessПерспективи використання калини у виробництві соусної продукції в закладах ресторанного господарстваProspects for the use of viburnum in the production of sauce products in restaurantsArticle